Två texturer senare.
Okej, temp färdig med ljuset i UDK scenen nu. Jag har jobbat på två texturer, that is två highpoly modeller som sen är bakade. Normal och hight.

23rv9g2.jpg
259zg3n.jpg

Sen är de ju de här med praktik och praktik sökande. If it where closing in before, is just around the corner right now! >.< Kan ju säga att de inte är många timmar som spenderas hemma dessa dagar, har väen resulterat i att de ser ut som F*N hemma. Great! Men de gäller att lägga all av den vakna tiden på något produktivt!

Nu ska en liten lista på företag skrivas och ett personligt brev ska börja filas på.

2010-09-01 10:00:35

Kommentarer (15)
Crunshelishius!
Vi hade en uppgift att göra "något" efter en bild eller ett concept. Och jag valde att göra ett medeltida värdshus, som ni kan se på bild i mitt förra inlägg. Det blev klart till 85%. Texturer, måste filas på. En modul för tak slutet på lång sidan måste göras, then? WIN!

Blev lite nasty sömmar synliga i marmoset (realtime renderare) så jag måste göra om meshen till själva huset.

2cpxiio.jpg

Vi fick nu i måndags uppgiften att göra en valfri model/scen med egna referenser. Här valde jag något stort, enormt :D En höst scen. Har hittils gjort planeringen för huset som syns i mitten.

2rm09bk.jpg
91b7m9.jpg
2010-08-24 18:39:37

Kommentarer (5)
The hunt is on!
Klocka är 04:15, jag har precis bakat en del av scenen jag håller på med. Skolan är igång igen och jag har spenderat ca 3 timmar vaket tillstånd hemma på fem dagar.. That's how great PSQ is :D

De är inte många veckor kvar till vi ska ut på praktik och de börjar krypa lite nu, men man måste ju ha en portfolio att söka med. Då är de värt att mosa några veckor! (:

Så här ser mitt projekt ut hitils. Några texturer kvar, en bit på taket och en kedja. Sen är de klaro, kasnke in i UDK också (:
2vwcp6o.jpg
2010-08-21 04:18:50

Kommentarer (4)
Zimmerloven!
Haft sommarlov i drygt en vecka, har börjat på mitt projekt såpass att jag börjat ta referens bilder på lite stenar till mitt lilla hus projekt.

Fick också svar från fatshark här om dagen. Måste säga att de verkar jävligt trevliga, snackade med Martin där. Tyvärr så svarade han att de inte har plats för några praktikanter som de ser ut nu, vilket tydligen kanske kunde ändras. Bara att hoppas :D
2010-06-08 11:47:59

Kommentarer (5)
Nu har arbetet med porfolio i alla fall satts i rullning. Snackat med en kille från min gammla skola som nu mera driver en liten webbyrå/fotobyrå - i guess :P Antingen blir de en beställning hos honom och jag får en snygg hemsida, eller så blir de någon gratis portfolio site. Men de rullar i allafall! :D

Jag är dessutom i slutfas med min revolver. Det ser ut såhär!

2qbgewj.jpg

En till vinkel och större bilder
http://i46.tinypic.com/2hgsjz9.jpg
http://i45.tinypic.com/1zfikbs.jpg

Från våran representant från klassen fick jag veta vad Sveriges spelbransch behöver just nu, enligt de företag som var med på mötet dvs. Och de som behövs är tydligen enviorment artists och leveldesigners. Tycker jag låter alldeles utmärkt!

Med lite grund i detta så har jag börjat fundera på nästa projekt. Som de ser ut nu blir de en villa, faluröd färg och vita knutar för hela slanten! :D Kommer med mer info snart!

Om de är någon blivande elev som sitter o läser, och har frågor - shooooot! Bara ställa frågor om vad som helst, ish, så svara jag så bäst jag kan (:
2010-05-30 20:27:04

Kommentarer (5)
X