Bra klimat för spelutvecklare i Sverige?
Absolut! speciellt om man skall tolka den här undersökningen från Svenska Dataspelsbranschen. För er som känner att ni vill dyka lite djupare i dataspelsbranschen så kan ni förkovra er i denna faktafolder från Dataspelsbranschens hemsida.
admin - 
2010-06-23 10:07:43

Kommentarer (10)
Swedish Game Awards 2010
Under lördagen den 12 juni så gick Swedish Game Awards av stapeln i Stockholm. I år hade lokalerna ändrats från Kulturhuset till lokaler vid lokaler vid KTH. Lokaler som Försvarshögskolan sponstrat SGA med. Under dagen fanns möjlighet att spela många av de spel som deltagit i tävlingen. Runt 16 -17 på eftermiddagen så presenterades alla nominerade bidrag och vinnare i de olika kategorierna. Ni kan läsa mer om tävlingen på Swedish Game Awards hemsida.

Deadbug var där och visade upp sitt nya projekt Space Boss som hade blivit nominerat i mobile games kategorin. Tyvärr så vann dem inte men fick ett pris för "exceptional entry". Ni kan läsa mer om spelet på Deadbugs blogg här på Gamecubator.

Ett annat spel från eleverna på PlaygroundSquad som inte blivit nominerat, lyckades ändå kamma hem Gamers Choice Award var team -Icepick med spelet Eggnappers.

Bra jobbat och ett stort Grattis!
admin - 
2010-06-23 09:00:53

Kommentarer (0)
X