Natural Motion på besök
1274708501Naturalmotion_logo.gif
Senaste tiden har det verkligen hänt mycket runt Gamecubator. Något som vi och våra partners är mycket glada över. Natural Motion är ett företag som sysslar med mjukvaru-utveckling mot animationshållet. De var här och visade upp sina produkter; Morpheme och Endorphine. Båda dessa produkter kan ni läsa mer om här och det kan vara något som kommer att kunna användas inom Gamecubator på sikt. Vi var imponerade över vad de klarade av och ser spänt på framtiden.

admin - 
2010-05-25 10:23:20

Kommentarer (5)
Gamecubator och Partners på NGC
Gamecubator och några sammarbetspartners var på Nordic Game Conference för att sprida budskapet och knyta nya kontakter. Gamecubator befann sig i en del av en större monter som bland annat Megafront, Qualisys och PlaygroundSquad delade på. Vi anser att det var ett lyckat event, intresset för den monter som gamecubator stod i hade många besökare.

En stor del av eventet handlade om onlinedistribution och om förläggares inverkan på kvalitet och kreativitet. Mer om detta kan ni läsa på Dataspelsbranschens hemsida. För Gamecubators del så är detta mycket intressant då två av de företag som sitter i inkubatorn redan gör det, eller kommera att, distribuera online.
admin - 
2010-05-24 00:00:00

Kommentarer (5)
X